‘Sjetite se da postoje i roditelji koji na Božić skrivaju suze od djece’

Živimo u vremenu u kojemu obitelji ostaju preko noći bez svoga doma, na cesti. Tu se tragedija ne zaustavlja, jer djeca tada bivaju otrgnuta iz svoje obitelji i smještena u domove za nezbrinutu djecu. To je istina od koje vas molim da ne okrećete glavu, to je stvarnost koja može biti bilo čija!

Svako ljudsko biće treba svoj dom, to nisu puki zidovi, to je cijeli jedan život! Gnijezdo. A u gnijezdu se rađa novi život, tu se uči male kako prvi puta poletjeti i suočiti se sa svijetom.

I ove godine postoje obitelji koje neće provesti Božić u svome domu, i ove godine postoje obitelji koje žive u strahu, roditelji koji na Božić skrivaju suze od djece, jer znaju da se bliži datum deložacije.

Prije dosta godina, kada sam snimala ovu pjesmu, nisam ni slutila da će doći ovakva vremena… Kada su došla, jedino što je imalo smisla i što sam mogla učiniti jest postati dio Živog Zida.

Budite dio nas, budite plemeniti, stanite ponosno u Živi Zid i vratimo svakoj obitelji u našoj zemlji – Božić! Sretan i blagoslovljen Božić od srca vam želim!

Mihaela Varga


MichaelaVarga

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.