Samo jedna tajna deložacija dijeli kreditni sustav od kampanje njegovog javnog razotkrivanja

Tajnom deložacijom obitelji Frlan iz Zagreba i obitelji Pilepić iz Ivanić Grada banke su pokazale da ne prezaju od ničega kako bi sakrile svoju ulogu u patnji našeg naroda.

Kako bi pokazali pravosudnom aparatu da nećemo tolerirati vršenje tajnih deložacija uključili smo se u privatne sporove što je dovelo do niza neuspiješnih deložacija – slučajevi Pavić, Dumanić, Vojković, Mišković.

Međutim, pravi problem su banke, pa ih ovom prilikom želimo upozoriti da će prva iduća tajna deložacija rezultirati početkom kampanje grafitiranja urbanih sredina sa parolama protiv kreditnog sustava.

Ako banke žele da se kreditni sustav općenito, ali i njihovu banku posebno počne prozivati za provođenje tajnih deložacija mi smo spremni prihvatiti ponuđeni izazov.

Ponavljamo da nama nije do eskalacije sukoba i još jednom ih pozivamo da igraju po pravilima. Ako žele provesti deložaciju moraju to učiniti s najavom termina, te nikako ne smiju policiji narediti da zabrani pristup medijima mjestu deložacije.

Dakle, bankama toleriramo samo prvođenje nasilnih deložacija pred kamerama, svaki drugi tip deložacije (tajna ili uz zabranu pristupa medijima) smatrat ćemo provokacijom i na nju ćemo odgovoriti adekvatnom protu-mjerom.
bankariLopovi

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.