Poruka svim SDP-ovcima: “Kada dođe vaš red za deložaciju, partija će vam okrenuti leđa”

jasika
Slučaj Dubravke Jasike iz Sv. Filip i Jakova predstavlja tipičan primjer osobe koja jsvoje povjerenje dala krivim ljudima.

Kako bi spriječila svoju deložaciju učlanila se u SDP, a sve u vjeri da će pod SDP-ovom vlašću pravna država profunkcionirati, a ona biti zaštićena od lokalnog kriminalca koji je na prijevaru došao do vlasništva nad polovinom njene kuće.

2010. izabrana je u nadzorni odbor njihove općinske organizacije, a na svečanoj skupštini povodom osnivanja okupljenim SDP-ovcima obratio se i Zoran Milanović:

Opravdat ću vaše povjerenje. Napravili smo prvi korak, svaki idući bit će sve teži, ali mi smo toga svjesni i nećemo odustajati.” [link]

Njegove riječi čula je i Dubravka Jasika, međutim u sebi je mislila da će se ti teški (nepopularni) koraci prelomiti na nekom drugom, a ne na njoj.

Tako razmišlja većina SDP-ovog članstva, znaju oni da SDP donosi odluke protivne interesima našeg naroda, ali ih to ne smeta jer se nadaju da neće njihova glava biti stavljena na panj.

Ako netko bude nastradao od politike SDP-a, to valjda neće biti oni sami. Međutim, prevarila se, SDP-ova vizija “pravne države” nije se usmjerila na sustav koji generira korupciju, već na njegove žrtve.

Glasom za SDP zapravo je dala glas za vlastito poniženje jer su deložacije pod svaku cijenu jedan su od onih “teških i sve težih koraka” od kojih SDP nema namjere odustati.

S vrećicama u rukama izbačena je iz cijele kuće, tek u tom trenutku shvatila je svu okrutnost marionetske vlade. Tek u tom trenutku proživjela je ono što će tisuće obitelji tek doživjeti. Tek tada shvatila je kakve je monstrume dovela na vlast.

Kada mi govorimo ljudima da ne daju glas onima koji podržavaju deložacije oni često puta odmahuju glavom nesvjesni toga koje su posljedice izbora takve politike za našu zemlju i narod.

Snimka nasilne deložacije Dubravke Jasike, opomena je svima, ali članovima SDP-a pogotovo, nemojte čekati svoj red na odstrel, prestanite služiti sustavu koji nas gazi i pridružite se otporu.

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.