Nastavak trenda rasta Živog zida

potpora
Prema anketi Crodemoskopa nastavlja se rast Živog zida, trenutno nas podržava 7,8% birača i u odnosu na siječanj podrška nam je porasla za 0,8%. Ono što je zanimljivo jest da nam druga agencija za istraživanje javnog mnijenja (Crobarometar) daje statistički značajno drugačije rezultate – prema njoj imamo 12,5% glasova.

Budući se radi o odstupanju većem od 50% nejasno je na koji način provode te ankete, ali ono što nas veseli jest pozitivan pomak koji nam je prijeko potreban za detronizaciju HDZ-a i SDP-a.

Naime, ukoliko bi nam građani dali barem 10% podrške na izborima, to bi se pretvorilo u 20 saborskih mandata. S tim mandatima de facto bi prisiliti HDZ i SDP na međusobnu koaliciju jer drugačije ni jedna ni druga stranka ne bi imala saborsku većinu.

Sve dok se HDZ i SDP ne prisile na međusobnu koaliciju mnogi građani neće shvatiti da među njima nema razlike i da su njihove politike iste. Slikovito rečeno, “velika koalicija” bila bi početak njihovog kraja.

Što se tiče nas samih, mi ćemo bez obzira na broj osvojenih mandata nastaviti posao koji trenutno radimo, a to je borba protiv ovršnog stroja, odnosno stranih banaka i domaćih kolaboratora koji nas žele kolektivno ovršiti i deložirati.

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.