Načelnik općine Negoslavci Dušan Jeckov član je SDSS-a koji podržava SDP-ovu politiku tajnih deložacija!

SDSS je dio SDP-ove koalicije koja trenutno vlada Hrvatskom, rezultati njihovog rada su jezivi. Poskupljenje vode, struje i plina za 20%, kao i grijanja u Vukovaru za 40% dio je njihove zajedničke politike.

Budući je broj ovršenih nekretnina od 2006. do 2013. porastao 21 put (sa 319 na 6773) pojavio se i problem deložacija, odnosno tajnih deložacija. Naime, Srbima poput obitelji Planinac iz Negoslavaca koje će braniti Živi zid prijeti TAJNA, odnosno nenajavljena deložacija. Do tajnih deložacija došlo je zato jer trenutni ovršni zakon dozvoljava da se termin deložacije ovršenicima uruči na licu mjesta umjesto da im se deložacija prethodno najavi barem 8 dana unaprijed.

To je službeno tumačenje ministarstva pravosuđa!

Kao i u doba rata Srbima opet prijeti nenajavljeni dolazak hrvatske policije koja ih tjera iz njihovog jedinog doma.

Ovom prilikom osuđujemo stav SDSS-a koji se ne želi oglasiti po pitanju tajnih deložacija, kao i to što podržavaju vladu koja ih provodi.

Također, u ime Živog zida želim reći da mi ne osuđujemo SDSS zato jer su oni “srpska” stranka, već zato jer podržavaju nehumanu politiku koja podjednako gazi i Srbe i Hrvate.

Ovom prilikom u ime Živog zida pozivam SDSS da se u saboru javno izjasni protiv tajnih deložacija i da prestane podržavati SDP-ovu vladu ako ona ne želi prestati s tajnih deložacijama naših sugrađana.

Ivan Pernar

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.