Milan Bandić krenuo u obračun sa 1168 siromašnih zagrebačkih obitelji – Živi zid će ih braniti!

Solar
1168 zagrebačkih obitelji dobilo je prijeteće pismo od Milana Bandića u kojem on piše da će početi proces njihove deložacije ukoliko ne podmire dug za stanarinu i režije Gradu Zagrebu [pročitajte pismo u cijelosti].

Činjenica jest da su te obitelji dužne, međutim pravo pitanje jest – jesu li one u mogućnosti podmiriti svoj dug Gradu i ako nisu jesu li one za to krive?

I tu zapravo leži ključ cijele zagonetke…

Uzrok nelikvidnosti pravnih i fizičkih osoba leži u pogrešnoj monetarnoj politici HNB-a, a ne pogrešnim odlukama na razini pojedinca. Siromašni zagrepčani žrtve su, a ne krivci za nastalu situaciju. Ako Grad Zagreb rješenje za svoje financijske probleme vidi u novcu kojeg će iskamčiti od socijalnih slučajeva onda je bolje da gradska administracija da kolektivnu ostavku nego da nas nastavi mučiti.

Za početak smo snimili video sa dvije obitelji koje Bandić i Grad Zagreb žele deložirati, ukoliko Bandić ne odustane od svoje odluke mi ćemo nastaviti snimati videe kako bi upozorili na pogubne posljedice njegove anti-socijalne politike.

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.