Kamatarska firma T.H.R. Zagreb u četvrtak deložira obitelj Hajdarpašić iz Prečkog [VIDEO]

hajddar
Obitelj Hajdarpašić jedna je od brojnih žrtava lihvarskih kredita. Naime, uzeli su kredit od 10.000 eura na 5 godina. Međutim, umjesto očekivanih 15.630 eura, kamatari su na prevaru povećali ukupan dug za još 10.000 eura, te time podigli mjesečnu ratu kredita sa 260 na 424 eura što obitelj dakako nije bila u stanju vratiti.

Gotovo filmska priča o fantomskoj firmi koja djeluje preko Stambene zadruge iz Medulićeve 11, a čiji je vlasnik Vedran Schneider u četvrtak će doseći svoj vrhunac jer je sud za tada zakazao nasilnu deložaciju.

Lihvarski ugovor možete skinuti Lihvarski_ugovor, a zaključak o deložaciji ovdje.

“Inače, Schneider je zajedno sa Zvjezdanom Bilić jedan od osnivača Bern-centra, štedno-kreditne zadruge koja je u likvidaciji. Schneider je, kako doznajemo preko povezanih osoba, stajao i iza niza tvrtki i štedno-kreditnih zadruga (T.H.R. Zagreb, Zagrebačka ŠKZ, Centar ŠKZ, Terra-Trade, London, Zagreb promet i usluge, Pokrovac d.o.o. i druge) koje su još od devedesetih držale i još uvijek drže zagrebačko sivo tržište kredita i najčešće kroz male oglase nude lihvarske kredite građanima.” – poslovni.hr

Obitelj Hajdarpašić živi na adresu Slavenskog 12 (preko puta Shopping centra Prečko), a kontaktirati ih možete na 0955784870.

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.