Ilegalna RBA zadruga deložira Anicu Benčak iz Lepavine

Apsurdnost cijele situacije očita je već iz samog naslova. RBA zadruge iz Austrije nemaju dozvolu za rad na području Republike Hrvatske (odobrenje od HNB-a).

Naša zemlja suverena je država, ima svoje zakone, svoj ustav i nacionalna obilježja.

Kako može netko tko posluje mimo zakona i ne plaća poreze Republici Hrvatskoj koristiti institucije te iste države (sud i policiju) da bi izbacivao naše sugrađane na ulicu?

Budući sutkinja Vlatka Ljepović Novak ne želi uvidjeti tu očitu nelogičnost i smatra da je sve u skladu sa zakonom gospođa Benčak nije imala drugog izbora nego uputiti javni apel svim građanima Republike Hrvatske da stanu uz nju 14.11. i svojim tijelima spriječe njenu deložaciju.

Naši aktivisti namjeravaju do samog kraja biti uz Anicu Benčak, nećemo ju ostaviti na milost i nemilost korumpiranih birokrata koji su državne institucije pretvorili u privatne profitne centre. Ako policijski službenici nemaju savjesti, mi ju imamo i toga dana slušati ćemo njen glas.

Ovaj javni apel završavamo riječima Tine Vukić Karađole izrečenih uoči nasilne deložacije njene obitelji iz obiteljskoj doma u Zadarskim Arbanasima:

KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON OTPOR POSTAJE NAŠA DUŽNOST!
NEDAJMO NEPRAVDI DA VLADA!

Kontakt za medije Radoslav Benčak – 0998749410
Facebook događaj (event)

U ime udruge Živi zid, Ivan Pernar.

Bencak1

Bencak2

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.