Blokirani su marionetska udruga HDZ-a!

Kervatin_Karamarko
Nakon što su podržali Kolindu kao predsjedničkog kandidata, udruga blokiranih nastavlja sa sudjelovanjem u izbornoj kampanji HDZ-a. Razlog za suradnju s HDZ-om navodno je vjera da će zajedno s Karamarkom riješiti problem blokiranih građana (link).

Međutim, ta teza apsurdna je sama po sebi iz više razloga, prvi je taj što je upravo HDZ počeo proces kriminalne pretvorbe i privatizacije kroz koju su tisuće građana ostali bez posla, potom je 1994. zabio čavao u lijes monetarnom suverenitetu RH pretvorivši HNB u mjenjačnicu i na posljetku 2010. u mandatu vlade Jadranke Kosor donio izmjene ovršnog zakona koje su preko noći stotine tisuća građana gurnule u blokadu.

I sada, usprkos svim dosadašnjim lažnim i neostvarenim obećanjima HDZ-a, Miriam Kervatin tvrdi da je upravo HDZ stranka koja će riješiti problem blokiranih građana i poziva siromašne da daju glas za njih.

Nije li to u najmanju ruku licemjerno, jer realno gledano Miriam Kervatin je dovoljno pametna da zna da HDZ neće riješiti problem blokiranih građana. A zašto onda govori da hoće i pritom poziva blokirane da svoj glas daju upravo za njih? Pokušajte pretpostaviti…

Ivan Pernar

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.